![]() |
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Autors � Ha-sans
No krievu valodas tulkojis � gramozeks http://www.anime.lv/forum/topic/?posts_id=39664 Anime Fest 5 Anime Fests tiks aizvadīts WTC blakus Kongresu Namam! ===>TE<=== *Laiki tiek precizēti!!! Festivāla programma. Piektdiena - 02.maijs 12:00 - Pom Poko (Пом Поко) 12+ 14:00 - Kosplayu gājiens pilsētā 15.00 - Zīmēšnas konkurs Anime stilā uz ielas. 16:00 - Nausicaa of the Valley of the Wind (Навсикая из Долины Ветров) 18:30 - 5 Centimeters per Second (5 сантиметров в секунду) 20:00 - Pet Shop of Horrors (Магазинчик ужасов) 16+ Sestdiena - 03.maijs 11:00 - The Ocean Waves (Здесь слышен океан) 13:00 - Kosplayu konkurs 15:00 - Ged Senki: Tales from Earthsea (Сказания земноморья) 16:30 - Mākslinieku konkurs 17:30 - Appleseed (Яблочное зернышко) 20:00 - The Little Girl Who Conquered Time (Девочка, перепрыгнувшая время) Biļešu cena uz 1 seans: Nav zināms Aboniments: 18Ls* *Nav iekļauts The Little Girl Who Conquered Time!!! T_T Taču būs davaniņa!!! ![]() This post has been edited by gramozeks: Apr 19 2008, 21:51 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pirms gada es arii buutu smeejies. Tagad teikshu, ka eksistee pasaulee cilveeki, kuri speej uzrakstiit taadas veestules, uz kuraam pat atbildees. Mana ticiiba, ka otaku viduu kaads taads ir, kam veel ir arii ir veelme, ir 0 ar riska procentu 0.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Mana ticiiba, ka otaku viduu kaads taads ir, kam veel ir arii ir veelme, ir 0 ar riska procentu 0. Kaa lai tas jaasaprot? O_o Ja neviens nevaalas ar 6o te nodarboties, tad 6ie cilveeki vienkaar6i nezin cik tas vareetu buut lietderiigi! Ja atradiisim sponsorus, tad mums buus pasaakums ar to laikam viss ir patikts! Varbuut saaksim dariit ko lietas labaa? O_o ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 11:23 |