![]() |
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Nu, ko otakieši doma?
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho ko dereetu:
1) uzprasiit, ko domaa/plaano anime.lv tauta. vinjiem taksh ar bij kaads forums? 2) uztaisiit atsevishkju pirts threadu tam, kas ar vislielaako varbuutiibu uznjemsies organizaatora lomu. riebiigas aizdomas, ka potenciaals pirts pasaakums vareetu nebuut vieniigais, vairumam shajaa threadaa postojosho pienjemams, vai origjinaali domaatais variants. |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
imho ko dereetu: 1) uzprasiit, ko domaa/plaano anime.lv tauta. vinjiem taksh ar bij kaads forums? 2) uztaisiit atsevishkju pirts threadu tam, kas ar vislielaako varbuutiibu uznjemsies organizaatora lomu. riebiigas aizdomas, ka potenciaals pirts pasaakums vareetu nebuut vieniigais, vairumam shajaa threadaa postojosho pienjemams, vai origjinaali domaatais variants. Nuusss... Anime.Lv biedri ir ar mieru, to jau biju izzinaajis iepriek6, taapeec gribeeju uzzinaat ko par to teiks Muuseejie Otakie6i! ![]() Es jau aktiivi piedalos organizee6anaa, vaacu cilveekus, kuri vareetu padaliities ar savu organizee6anas pieredzi! Buju domaajis vienam cilveekam sniegt statuutu - Pasaakuma vadiitaajs (Varbuut Zakjuks? Ja vinja buus un piekritiis!). Runaajot par to, ka paraleeli citiem vareetu notikt citi pasaakumi, tad Anime.Lv ar to nav nekaadu probleemu! Paliek tikai mums saplaanot taa, lai "Skolas briivdienas" (22.dec-2.jan) buutu 60% briivi un taa lai vareetu atnaaktu uz muusu Tussinju! ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
..Es jau aktiivi piedalos organizee6anaa, vaacu cilveekus, kuri vareetu padaliities ar savu organizee6anas pieredzi! Buju domaajis vienam cilveekam sniegt statuutu - Pasaakuma vadiitaajs (Varbuut Zakjuks? Ja vinja buus un piekritiis!). kaapeec tik daudz oficioza. vienkaarshi vadiitaajs ir tas, kuru piedaliities gribeetaaji informee, un tas kursh informee savukaart tautu par eg. norises vietu/apstaakljiem/cenu. QUOTE Runaajot par to, ka paraleeli citiem vareetu notikt citi pasaakumi, tad Anime.Lv ar to nav nekaadu probleemu! Paliek tikai mums saplaanot taa, lai "Skolas briivdienas" (22.dec-2.jan) buutu 60% briivi un taa lai vareetu atnaaktu uz muusu Tussinju! ![]() ![]() un kaapeec man jau liek muti shkjiibi savilkt vaards "skolas" ? (Jaa, es esmu shovinistiska, egoistiska cuuka ar daudziem neizniideejamiem stereotipiem un nepamatotaam antipaatijaam pret jaunatni ;> ) .. par datumu. ja atminja nevilj, vairums pirshu pirms vairuma sveetku iraid "zabronjirovani" uz priekshu jau labu laiku ieprieksh. attieciigi veelams izlemt/aizsist vismaz pusmeenesi/meenesi ieprieksh. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |