![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man peeksnji marta ietekmee uznaaca veelme uzrakstiit sjo triisrindi:
Nokrīt saulesstars Asns spraucas no zemes Man ar laiks mosties ja kaadam ir veelme izpaust savas radosjaas potences (saveejaas es iipasji augstu neveerteeju) tad luugtum iepostojiet kaadu savu haiku, tanku, cetrrindi ar vai bez atskanjaam, ja gadiijumaa taa nav juusu tad vismaz noraadiet autoru vai avotu. Jau ieprieksj paldies par atsauciibu -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Sho te es sacereeju autobusaa:
"Meitene uz ielas" Es redzeeju meiteni, smuku, uz ielas, Un gadiijaas, ka tur, kur gaaju, Vinja arii gaaja pa priekshu... Tad vinja atskatiijaas, Taapeec es smaidiiju. Un veel un veel, un veel jo plati... Un gadiijaas, ka saaku skriet, Un vinja arii skreeja. Un gadiijaas, ka saaku kliegt, Un vinja arii kliedza. Bet tobriid kokiem lapas krita - Es apstaajos, lai skatiitos, Bet vinja neapstaajaas. Zheel... Hmm, labi, atslodzei, lai juus te nedomaatu, ka es kaads maniaks, cits dzejolis, ko es tajaa pashaa autobusaa sacereeju pirms tam: "Blekjis" Pie manis pienaaca vecis ar sirmu baardu Un prasiija paliidzeet nodiiraat aadu. Es prasiiju tam par skaardu, Vinjsh brauciija baardu, Jo galvaa tam bija tik blekjis Un aadas diiraashana. Hmm... tomeer kaut ko par zakjiishiem vajag, lai buutu normaali daudzmaz... saceru uz vietas sheit un tagad: Es bridu dziljaa mezhaa reiz, Mani veciishi ragutinjaas. Es redzeeju kokus tur kustamies. Veejsh? Nee - zakjeens tas! Tas cilpoja te shur te tur Un leeca taa, ka prieks, Bet sirdii man dur, Nieks... Tas tikai veejinjsh liegs. Par zakjiiti es gribeeju domaat, Maajaas atgriezdamies, Bet paarmaaca taadas skumjas, Ka raudaaju smiedamies. Baa, debiilisms, neko normaalu nevaru izdomaat... *iedzer uudeni, lai nebuutu vairs nekaadu "besiaariju"* Luuk: Es guleeju upmalaa Un zvaigznees luukojos. Kaut viss bij` pakaljaa, Es sirdii kuukojos. Jo pienaaks riits, Ar briiviibu. Kaut miglaa tiits, Ar dziiviibu. To bomzhu laiku, Kad vinji staigaa, Un meklee paiku, Ne skrien, ne klaigaa, Es dievinu, Ko saprot tikai slaisti. Tik pieminu, Ka gribu dziivot skaisti. Jaa, domaaju, ka gan jau gana labs beidzot... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:08 |