sh*t happens..., so what? |
sh*t happens..., so what? |
nikitaa |
Sep 3 2007, 18:10
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
tātad, nolēmu pirmo reizi izlikt savus darbus publiskai apskatei...
Ar zīmēšanu pedējā laikā es nodarbojos ļoti nopietni, bet nu kas sanak, tas sanak... neko daudz pat nevaru pateikt par saviem darbiem - kļūdas ir, bet es cenšos. *Objektīvu kritiku vienmēr uztveru pozitīvi.. This post has been edited by nikitaa: Jun 3 2009, 17:33 |
nikitaa |
Nov 12 2007, 18:06
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
Zeleco Lielumlielais paldies par labajiem vārdiem, bet par to aeonseraph - he, he, man pašai smiekli sanācās par to ko teici. Tam puisim darbi jau ir pilnīgi citā līmenī - daudz, daudz augstākā nekā man....
Mishelin Pateicos. Par sejām man tev jāpiekrīt, es tagad arī to daru (mācos galvas proporcijas), lai varētu uzzīmēt atšķirīgas sejas. Jāteic, ka vienkārši tas nav.. Alexa paldies, bet oij, pirmajam ir daudzas vietas kur piesieties... man pašai vismaz tā liekas. Un, jup - pārējos es zīmēju ar zīmuli, pēc tam photoshopā bik līnijas patīrīju. Misa +___+ Man ir patīkams pārsteigums ka kādam tie darbi vispār var patikt... Paldies! Nothinga Ou, jē... Tas garais teksts ir tieši tas ko man vajag... Vispār jau es tev nevaru nepiekrist ka tie fanarti izskatās pēc vnk random tēliem. Tieši tāpēc arī man pašai liekas ka tie darbi s.cks, vaj arī es pati esmu neriktīga, jo nespēju cienīt savus darbus. Un tā jau ir problēmas sakne. Jāsak tev paldies, ka veltīji laiku un sameklēji kļūdas tajos darbos. Tiešām novērtēju to. |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 20:57 |