![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nesen man kaads pazina atnesa sameeraa jaunu "Speelu Pasaule" zurnaalu.. Man par paarsteigumu ieraudziiju sadalu "Banzai"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. izlasot shito apraxtu, kaut kaa loti sagribeejaas noskatiities arii sho seriaalu.. Kaadam(i) nav uz dvd vai cd? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Latvieshi vispaar reti kad ko speejushi sakariigu uzbliezt, paarsvaraa kopee no sveshaam kultuuuraam. Un tie kas tieshaam fano par anime aka "otaku" to iipashi nereklamee.
Kaa vienaa GTO epizodeem bija raadiits ka meitene "Umari Kanzaku" ar IQ 200, runaa piecaas valodaas, nespeej saprast par ko runaa triis otaku. Un ja mees te latvijaa piemeram kaadaa no populaarajiem zhurnaaliem saaktu veidot rubriku par anime, un to raxtiitu otaku, tad to driiz vien arii aizliegtu, jo mirstiigie praati nespeej saprast to jeegu ko mees tur saprotam. Es gribeetu redzeet kaada reakcija izraisiitos peec NGE maarketinga piemeeeram laikrakstaa "Diena". Protams mammuchi iegaadaasies saviem chiikstoshajiem beerneljiem sho seriaalu. Bet peec tam tuuliit sekos assa kritika, ka mazo beernu praatinjus kropljo shii vardarbiiba, un es shaubos vai vidusmeera skatiitaajs taa arii jebkad iebrauks tanii jeegaa. Filma "Fightclub" tam ir piemeers. Citur kur shii filma ir kulta statusaa, Latvijaa shii filma ir kulta muuviks tikkai pagriidee. Latvieshi vispaar ir kaut kaada pastulba tautinja, iedomaajas no seviim sazin ko, lecaas ar visiem peec kaartas. Spilgtaakais piemeers tam ir kaa latvijaa tiek taisiiti onlineRPG - speelju serveri. Da neviens, absoluuti neviens, nav bijis objektiivi uztureets, un no kurienes tas aizguuts nav taalu jaameklee(krievijaa)... aj offtopiks ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:56 |