sh*t happens..., so what? |
sh*t happens..., so what? |
nikitaa |
Sep 3 2007, 18:10
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
tātad, nolēmu pirmo reizi izlikt savus darbus publiskai apskatei...
Ar zīmēšanu pedējā laikā es nodarbojos ļoti nopietni, bet nu kas sanak, tas sanak... neko daudz pat nevaru pateikt par saviem darbiem - kļūdas ir, bet es cenšos. *Objektīvu kritiku vienmēr uztveru pozitīvi.. This post has been edited by nikitaa: Jun 3 2009, 17:33 |
nikitaa |
Nov 14 2007, 10:25
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
FuschichO Paldiesā... ! Nu ar apģērbu jau nav tik traki... Ja sākumā pati nevari izdomāt idejas apģērbam, paskaties kādas bildes,pasmelies kādu ideju, loģiski nejau nozīmējot, bet principu paskatot. es domāju ka tā varētu sanākt, pēc tam tā lieta aizies pati no sevis un varēsi zīmēt tādas klozītes ka prieks. Par sarežģītākām pozām, jap... tas arī vēl jāpamācās.
Tomoko Thanks, nu mēģināšu turēties un zīmēt vēl.. Tenma cik es saprotu, tad tev mans zīmētais puisietis atgādina tēlu no tā stāsta.... Forši.. Es tam stāstam tik ātri uzmetu aci, neko pārāk neiedziļinājos, stāsts patiešām liekas interesants, tik žēl, ka nav vairāk laika lai palasītu. Ar zobenu.. nu tas jau tik tā, fiziski tas puisis to zobenu vispār pat ar grūtībām paceltu, kur nu vēl iedurt kādam. Tā jau tik... Fantāzija! Cilvēk Jūuuu, protams.. |
Tenma |
Nov 14 2007, 11:23
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
Tenma cik es saprotu, tad tev mans zīmētais puisietis atgādina tēlu no tā stāsta.... Forši.. Es tam stāstam tik ātri uzmetu aci, neko pārāk neiedziļinājos, stāsts patiešām liekas interesants, tik žēl, ka nav vairāk laika lai palasītu. Ar zobenu.. nu tas jau tik tā, fiziski tas puisis to zobenu vispār pat ar grūtībām paceltu, kur nu vēl iedurt kādam. Tā jau tik... Fantāzija! Kaut gan no otras puses... ņemam kaadu jauku vieglu un izturiigu lidmashiinu vai kosmoskuģu taisaamo materiaalu un nebuus vairs tik traki Nothinga, es teicu, ka tas tik sasaistiijies manaa izteelee -------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:05 |