![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Smadzeņu vietā muskuļi? WTF????
![]() Ok, pirmais ir cool, sejas izteiksme maķenīt laba sanākusi. Baigi labi parādiji tajā, ka viņam/viņai ir sāpes no dūriena. Otrais. Spārnus, kas aug no galvas, es zīmējumos jau k-kur biju manījusi, bet tu to atkal pasniedz jaunā, neredzētā veidā. Interesanti.. Par to spārnu anatomisku pareizību es nepiesiešos, jo tas tikpat labi varētu būt, piemēram, ģenētiski modificēts, neizdevies mutants vai kautkas tamlīdzīgs, (nudien nezinu kā tādus pareizi sauc )- visādi var gadīties. ![]() Vispār jau kopumā jau ir ok, vairāk man nav nekas piebilstams. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:19 |