![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nuss teitan var meklēt 27 epizodi kovbojam. brīdinu, ka tur nekā īpaša nav - tikai kopsavilkums ar galveno varoņu citātiem par viņu dzīves aspektiem etc etc. un feins japāņu hiphops beigās (man iepatikās, moš kāds zin nosaukumu?). pie tam tas ir skreeneris
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Sjo sēriju jau labu laiku ieprieksj skatīju, domāju, vai tad tiesjām sacūkos labās beigas? Bet nekā, prieks par to. Katrā ziņā, sjī sērija ļauj mazliet labāk izprast galvenos tēlus, lai gan uztaisīta viņa ir visai haotiska un jāpieliek ielas pūles lai visam izsekotu līdzi. Bet tās reklāmas ir jautras, zjēl, ka mūsu televīzijas rāda tikai zemas kvalitātes klipus, kurus taisījusji un kuros darbojās cilvēki, kam vieta būtu psih. slimnīcā. Bet nu tas jau ir cits stāsts.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:55 |