![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
lūgums pēc izveseļošanās...meitene izdevusies , manuprāt nosaukums ne īpaši atbilst, jo zīmējumu ieraugot, man tas nemaz neasocējās ar slimību un ar lūgumu arī nē,bet ir labi. uz pirmo mirkli viņa man atgādināja Nanu, ja zini kas tas par zvēru. ^^
maska ļoti interesanta, nezinu gan, ko ar viņu varētu tēlot xD spāre forša, spārniņi izdevušies naturali. pēdējais melanholiskais man tīk vislabāk. skaista meitene griež sev galvu nost.. ^* mati gan lejaspusē atgādina makaronus,bet lūpas un acis ir ūber. vislabāk sanākušas šķēres, šķiet tik naturālas ^o^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:16 |