![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Labs vakars , biedri otakieši
![]() Tenma - Paldies, uztveršu kā komplimentu . Tās bij civilās un darba aizsardzības lekcijas ![]() ![]() Misa - Paldies. Laikam jau ir nedaudz līdzīga sanākusi Nana-i . un vajadzēja to rētu uz krūtīm iekrāsot vairāk , bet negribējās pārāk izcelt . mmm , makaroni ![]() ![]() Pakkun - laba ideja - tā ūdens kleita .. gan jau vēl apspēlēšu . par pēdām - es īsti līdz galam neizlēmu - vai viņa būs invalīde vai tomēr - nē. man laikam iepaticies apdalīt savus tēlus ![]() ei, labais ![]() ![]() Quote : "kāpēc viņš sevi plēš pušu? spāres ir tik neganti radījumi, ka allažplēš citus gabalos." ![]() ![]() ![]() smieklīgi , bet domājot , par pārējo ķermeni 'do I have to ride this thing?' man prāta nāca , kas gluži līdzīgs - masīvu ķermeni , uz divām kājām, ar asti - tā , lai izskatītos maķenīt neveikls un smagnējs ( lai varētu puisim līdzjust ). nikitaa - Paldies .. man arī dragonfly-man īpaši mīļš tapis . Laikam jau dalītas emocijas man tīk izraisīt . Tas ir divreiz labāk nekā neizraisīt nekādas ![]() Cowkiller - Labi . Paldies . Gan jau pacentīšos ![]() zeloco - ![]() ![]() tā , turpināsim .. ![]() blind girl lost in the forest ( jā , jau atkal sasodītā nežēlība ![]() ![]() mežrožu princese nu un šis - ne pārāk veiksmīgs mēģinājums to atdzīvināt krāsās .. ![]() ![]() šis ir senāks : morning girl (hmm , laikam gan viņām tā nepienāktos izskatīties no rīta , bet nu es tā gribēju ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:22 |