![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Labs vakars , biedri otakieši
![]() Tenma - Paldies, uztveršu kā komplimentu . Tās bij civilās un darba aizsardzības lekcijas ![]() ![]() Misa - Paldies. Laikam jau ir nedaudz līdzīga sanākusi Nana-i . un vajadzēja to rētu uz krūtīm iekrāsot vairāk , bet negribējās pārāk izcelt . mmm , makaroni ![]() ![]() Pakkun - laba ideja - tā ūdens kleita .. gan jau vēl apspēlēšu . par pēdām - es īsti līdz galam neizlēmu - vai viņa būs invalīde vai tomēr - nē. man laikam iepaticies apdalīt savus tēlus ![]() ei, labais ![]() ![]() Quote : "kāpēc viņš sevi plēš pušu? spāres ir tik neganti radījumi, ka allažplēš citus gabalos." ![]() ![]() ![]() smieklīgi , bet domājot , par pārējo ķermeni 'do I have to ride this thing?' man prāta nāca , kas gluži līdzīgs - masīvu ķermeni , uz divām kājām, ar asti - tā , lai izskatītos maķenīt neveikls un smagnējs ( lai varētu puisim līdzjust ). nikitaa - Paldies .. man arī dragonfly-man īpaši mīļš tapis . Laikam jau dalītas emocijas man tīk izraisīt . Tas ir divreiz labāk nekā neizraisīt nekādas ![]() Cowkiller - Labi . Paldies . Gan jau pacentīšos ![]() zeloco - ![]() ![]() tā , turpināsim .. ![]() blind girl lost in the forest ( jā , jau atkal sasodītā nežēlība ![]() ![]() mežrožu princese nu un šis - ne pārāk veiksmīgs mēģinājums to atdzīvināt krāsās .. ![]() ![]() šis ir senāks : morning girl (hmm , laikam gan viņām tā nepienāktos izskatīties no rīta , bet nu es tā gribēju ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tenma - Paldies, uztveršu kā komplimentu . Tās bij civilās un darba aizsardzības lekcijas ![]() ![]() Nu jā, es jau brīnījos, ka tā ir vienīgā nopietni garlaicīgā lekcija šajā fakultātē pirmajā kursā, ar to arī sāku bastot ![]() Bet par mežrožu princesi - tas, kas nekrāsotajā izskatās pēc lentām, krāsotajā man vietām atgādina izgriezumus ādā. Minēšu, ka tas nav tīšām, bet tas dod efektu, ka viņa pati arī ir no koka, tikai koka miza ir apslēpta zem viņas ādas ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:10 |