![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Kaut kādā dīvainā veidā šai lieliskajai die hard otaku paredzētajai anime laikam vēl nav veltīts it neviens pavediens šajā forumā, tādēļ nāksies vien man uzņemties šo grūto darbu.
Nosaukums oriģinālvalodā: らき☆すた (nē, tā nav kļūda - nosaukums patiešām ir hiragana ar zvaignīti pa vidu) Nosaukums angliski: Lucky Star Tips: 24 epizošu TV seriāls Žanri (atļāvos pārkopēt pa tiešo no AniDB): Comedy, Daily Life, High School, Parody, School, Seinen AniDB.net: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4777 Anime balstīta uz Yoshimizu Kagami četru paneļu mangas. Izumi Konata izskatās pēc parasta pamatskolēna, taču: a) viņš mācās vidusskolā; b) viņš ir hardcore otaku; c) tas nav viņš - tā ir viņa. Anime seko Konatas un viņas draugu ikdienas dzīvei, kas pārpilna ar pamatā tikai otaku saprotamu humoru, tomēr dažkārt kļūst arī nedaudz nopietna. Noteikti jāpiemin, ka to producē un animē Kyoto Animation, un Konatas seiyuu ir Hirano Aya (ja kādam tas neko neizsaka, tad šim nelaimīgajam indivīdam nekavējoties jāatlauž vaļā datora korpuss, tā barošanas bloks un tā iekšas jānolaiza, pēc tam jānoskatās vismaz divreiz Suzumiya Haruhi no Yuuutsu un līdz pasaules galam jāpasūta Shinsen-Radio God Knows... - obligāti tieši šādā secībā!). Protams, Aya nav vienīgā no Suzumiya Haruhi no Yuuutsu seiyuu, kas tikusi pie darbiņa arī šajā - patiesībā laikam visu nozīmīgāko personāžu seiyuu parādās arī Lucky Star, tāpat ir arī citas atsauces uz SHnY un citām animēm (īpaši bieži parādās FMP, jo FMPTSR un Fumoffu! animēja KyoAni). Lucky Star iesāk diezgan viduvēji, taču seriāla otrā puse ir ļoti laba un būtu jāredz jebkuram otaku. Dažas bildītes: ![]() ![]() ![]() Šie ir drusku spoilerīgi: ![]() ![]() Starp citu, derētu labāks spoiler tags, jo esošā implementācija neatbalsta attēlu noslēpšanu. This post has been edited by Niks: Sep 4 2007, 23:02 |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Gadījumā, ja tā ir arī parodija, pirms tam nav jābūt redzējušam kādu pustonnu anime?
![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Gadījumā, ja tā ir arī parodija, pirms tam nav jābūt redzējušam kādu pustonnu anime? ![]() Tur ir parodētas arī citas lietas, piemēram, šampūna reklāma (vispār nevāji iespārda tā aina). Jep, tur arī arī Initial D parodija (un es arī neesmu to redzējis, tomēr uzreiz atpazinu - kā jau vienmēr esmu uzskatījis, ar Lucky Star var nošķirt īstus otaku no wannabe ![]() Initial D Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Code Geass Comptiq (šis un nākamais ir žurnāli) Newtype Super Robot Wars (datorspēle) Full Metal Panic (vairākas versijas un atsauču apjomā piekāpjās varbūt vienīgi Haruhi) Gundam (vairākkārt un dažādi Gundam) Densha kaut kādas vizuālās noveles un galge (varbūt Tokimeki Memorial, varbūt vienkārši kaut kāds tās atdarinājums) 2ch (izteiksmes veidi, joki u.t.t.) lolicon (jā, lolitas komplekss) otaku kultūra sadzīve zobārsts (hehehe) internets raito noberu (īsie stāsti, kas paredzēti jauniešu auditorijai; rietumos pazīstamas kā light novels >;->) Kosupure keiinshokuten D.C. ~Da Capo~ vietējās pilsētas svētki karaoke MMORPG To Heart Crayon Shin-chan (nē, šitas nav saistīts ar NGE) Bruņurupuči ņidzjas (vismaz man tā likās, taču, kas to lai zin - Širaiši vēl pieminēja, ka diez vai kāds sapratīs joku no 80. gadiem) Galaxy Angel Comiket \m/ Maria-sama ga Miteru Gigantic Formula (tie, kuri šito paši pamanīja, ir patiesi mecha fani) Aya Hirano El Cazador de la Bruja Shuffle! Mojipittan *dungo pie sevis Futari no Mojipittan* Strawberry Panic! Yu-Gi-Oh! (IIRC, tas uzliesmojošais pārdevējs ir parodija par šito) visādas japāņu TV pārraides statiskā elektrība *STRONGER!* Kanon (vairākās vietās) moe neskaitāmi daudz random tēmu (jā, es patiešām varētu šito sarakstu ar lietām, kas man asociējās ar Lucky Star, turpināt vēl ļoti, ļoti ilgi) This post has been edited by Niks: Nov 22 2007, 01:53 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |