![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Fxp |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 15-February 04 ![]() |
No subotajiem jaunajiems seriāliem iesaku iepazīties:
Gankutsuou (klasisks sci-fi, GONZO) Variācija par tēmu "Grāfs Monte-Kristo in space", estētiska krāsu gamma. ![]() Beck (anime "par dzīvi", Madhouse) Diezgan ticams stāsts par rokgrupas dibināšanu, kaudzēm atsauču uz rokmūzikas kultūru. ![]() |
![]() ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Nee nu labi es jau negribu strideties par Gonzo studiju, ka vina animes taisa(vienkarsi lieliski, bet beigas vienmer ir sapigas...(Chrno Crusade,Last Exile,Saikano...)
![]() ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(JaYzZ @ Oct 12 2004, 14:43) Nē nu labi es jau negribu strideties par Gonzo studiju, ka vina animes taisa(vienkarsi lieliski, bet beigas vienmer ir sapigas...(Črno Crusade,Last Exile,Saikano...) ![]() ![]() [offtop]nu tā, par cik neesmu vēl redzējis Last Exile, un man bija tāda doma, to sākt skatīties, man viss prieks ir sabojāts. nākamreiz ievieto posta saakumā lielu uzrakstu SPOILER's. vismaz zināšu ar ko rēķināties. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:48 |