![]() |
![]() |
Taka |
![]() ![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
No 29. līdz 31. oktobrim kino "Rīga" notiks anime festivāls.
Festivāla programmā: - Divdesmit anime filmas, to skaitā "Ninja Scroll", "Vampire Hunter D", "Blue Submarine #6"; - anime stilā zīmējošu mākslinieku izstāde; - kosplejs ar Igaunijas viesu piedalīšanos; - koncerts; - dažādi konkursi ar balvām; Sīkāka programma parādīsies vēlāk Šo informāciju mani palūdza ievietot draugi no: Anime.lv forums Ceru ka neviens nav pretim, ka ievietoju šo informāciju, varbūt moderatori var to pārveidot par sticky... Māksliniekiem, kuri vēlas piedalīties izstādē jāraksta Zuzukai anime.lv forumā, ja kāds vēlas piedalīties kosplejā vai palīdzēt organizēt - rakstiet Ha-san'am anime.lv forumā vai arī šeit (viņš ir reģistrējies). Festivāla filmu pilns saraksts: Wonderful Days Tree Of Palme Oh! My Goddess (seriāls) Windaria: Once Upon A Time Yoma Jin-Roh Kite The Boy Who Saw The Wind My Beautiful Girl - Mary Vampire Hunter D Vampire Hunter D: Bloodlust Spriggan Ninja Scroll Mezzo Forte Blue submarine #6 Spirited Away -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Domaaju, laba ideja satikties un iet kopaa.
![]() Domaaju, iztiiriishu DVD un mangu plauktus. ![]() Domaaju aizieshu uz lielaako dalju seansu. ![]() Domaaju, esmu viens no laimiigaakajiem cilveekiem pasaulee. ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Robik @ Oct 9 2004, 10:35) Domaaju, laba ideja satikties un iet kopaa. ![]() Domaaju, iztiiriishu DVD un mangu plauktus. ![]() Domaaju aizieshu uz lielaako dalju seansu. ![]() Domaaju, esmu viens no laimiigaakajiem cilveekiem pasaulee. ![]() ak dievs cik daudz domu vienlaikus nevaru nemaz tik daudz apsmadzennot ![]() ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Taa kaa man autokursi naturaali sit pa kabatu, laikam ieshu tikai uz izstaadi un cospleju
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jautaajums: Vai kaadam nav paziistams kas straadaa kadaa Latvju masu meedijaa un var sarunaat, lai shie uzraksta par sho Festivaalu? Buutu ljoti jauki, citaadi latviskajos masu meedijos shis pasaakums nekaadiigi nav atspoguljots.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(zenofex @ Oct 12 2004, 20:56) Jautājums: Vai kādam nav pazīstams kas strādā kadā Latvju masu mēdijā un var sarunāt, lai šie uzraksta par šo Festivālu? Būtu ļoti jauki, citādi latviskajos masu mēdijos šis pasākums nekādīgi nav atspoguljots. manupraat, vienkārši vajag aizsūtīt meilu uz redakcijām. protams, dziļu ieskatu ar rūpīgām analīzēm negaidiet, taču ziņām ir jābūt. tāpat kā bija ar F&F filmu festivālu pirms 2 gadiem (jeb pirms gada, man jau laiks jūk). -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:07 |