![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tākā jau labu laiciņu interesējos par frīkainām frizūrām gribu painteresēties vai kāds vel spīdzina savus matus cenšoties sataisīt kko apstraktu uz savas galvas ? XD
|
![]() ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tā jau es ar violetus vai rozā gribētu, bet tās krāsas ir grūti dabūt... mana mamma ir friziere un zin labu veidu kā nebojājot matus var padarīt tos zilus. vienkārši tonējošo šampūnu paturi kā krāsu un būs zili apmēram uz 3 nedēļām.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
tā jau es ar violetus vai rozā gribētu, bet tās krāsas ir grūti dabūt... mana mamma ir friziere un zin labu veidu kā nebojājot matus var padarīt tos zilus. vienkārši tonējošo šampūnu paturi kā krāsu un būs zili apmēram uz 3 nedēļām. da labi, zili tev viņi būs labi ja pirmo nedēļu. pārējāš 2 nedēļas tev nāksies staigāt ar netīri zaļganpelēkas krāsas matiem. Pārējiem taisnība rozā vairāk atbilstu tavai personībai XD This post has been edited by Kazuki: Dec 2 2007, 11:46 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:51 |