![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nesen man kaads pazina atnesa sameeraa jaunu "Speelu Pasaule" zurnaalu.. Man par paarsteigumu ieraudziiju sadalu "Banzai"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. izlasot shito apraxtu, kaut kaa loti sagribeejaas noskatiities arii sho seriaalu.. Kaadam(i) nav uz dvd vai cd? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nunu, maz ka offtopic's, tad arī visi spriedelē par to ka " ko tad mēs, mēs jau no mazas tautas..." paklau, mazā tauta, ja mēs ta domāsim, tad protams ka neko neizdomāsim. Protams ka mes esam mai uz pasaules fona, bet nu teiksim Luxenburg'a ir vēl mazāka, bet paklau viņu zi visos galos. Un kapēc? nu nejau tāpēc ka viņi saka.. " a mēs tāpat neko nevar,mēs tādi mazi, tad neko arī nedarīsim.." Kur ir jūsu pašpārliecinātība?
![]() Būuuu.. kaun spar jums. Un runājot par to rakstīšānu žurnāliem.. nu tā gluži nav, ka cilvēki nesapratīs. Es rakstīju, neko daudz, bet pāris gadus atpakaļ "Laba'i" un GrandDragon, un īstenībā lielu problēmu tas nesagādāja. Tie bija tikai kādi 4 raksti, bet tomēr neviens par nesaprašanu nesūdzējās. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 02:44 |