![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nesen man kaads pazina atnesa sameeraa jaunu "Speelu Pasaule" zurnaalu.. Man par paarsteigumu ieraudziiju sadalu "Banzai"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. izlasot shito apraxtu, kaut kaa loti sagribeejaas noskatiities arii sho seriaalu.. Kaadam(i) nav uz dvd vai cd? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Yume, kā naglai uz galvas. Sjie mazvērtības, nevarības kompleksi, kā arī nelepošanās ar savas tautas un valsts vēsturi un gaisjajiem pratiem, kādi neapsjaubāmi mums ir bijuši, man nav izprotama. Cik atminos, Šinobi-sama, jau slavinosji izteicās par kosmopolītisma idejām. Interesanti, kas notiktu ar mūsu sabiedrību un valsti kopumā, ja vairums nejustu cieņu un piesaisti Latvijai? Kam mēs un muusu valsts vispār būtu vajadzīgi un derīgi? Daudzi safanojusjies par Japānu, tad lūdzams papētiet, kas un kā notiek tajā valstī. Kaa Japaanas iedziivotaaji izturaas pret sabiedriibu un valsti? Kaa var riebties tauta kurai tu esi piederiigs un kuras kultuuras produkts tu esi, saprotu, ka var nepatikt atseviški cilvēki vai sociālas parādības, bet jibio, neba jau nu tāpēc viss ir slikti.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:04 |