![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
es domaaju katraa no shiem zanriem 1 anime bet lai tam nebuutu vairaak ka 24-26 seerijas
ceru uz atsauksmeem ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
romance un fighting: tiiraa veidaa nav gluzhi mani iecieniitaakie zhanri, so 'skip'oju
comedy: "Azumanga Daioh" vai "Full Metal Panic!" (vairaak 2 dalja) shajaa sakaraa iesaku palasiit 'thread'u par smiekliigaakajaam animeem P.S. Vieniigi piebilde: "Azumanga Daioh" saaakumaa var likties diezgan leens gabals, bet vajag tikai iejusties seriaala stilaa... "Full Metal Panic!" otraa dalja ("Fumoffu") ir smiekliigaaka, bet iesaku noskatiities saakumaa pirmo dalju (klaat naak 'Action' un 'Mecha' piedeva), lai pilniigaak izprastu visus otraas daljas jokus. -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
n00b |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Oct 13 2004, 19:24) romance un fighting: tiiraa veidaa nav gluzhi mani iecieniitaakie zhanri, so 'skip'oju comedy: "Azumanga Daioh" vai "Full Metal Panic!" (vairaak 2 dalja) shajaa sakaraa iesaku palasiit 'thread'u par smiekliigaakajaam animeem P.S. Vieniigi piebilde: "Azumanga Daioh" saaakumaa var likties diezgan leens gabals, bet vajag tikai iejusties seriaala stilaa... "Full Metal Panic!" otraa dalja ("Fumoffu") ir smiekliigaaka, bet iesaku noskatiities saakumaa pirmo dalju (klaat naak 'Action' un 'Mecha' piedeva), lai pilniigaak izprastu visus otraas daljas jokus. to vish jau visu redzeeja |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |