![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Skeika , Otaku tauta !
Nemeklēšu attaisnojumu - kādēļ tiik ilgi slinkots .. ![]() ![]() Tenma - hmmm .. tas nebij gluži efekts , ko vēlējos panākt .. bet es pieļauju , ka pie vainas ir bildes izmēri , (bilde tika samazināta un līdz ar to arī izšķirtspēja .. vnk citādi man tās bildes sanāk lielākas par monitora platumu .. nejēdzīgi) blah es vnk slikti krāsoju ![]() Pakkun - Paldies . prieks , ka vismaz kāds vēlamais efekts ir sasniegts ![]() Silhouette - Paldies . ![]() Tad nu tā : ![]() grāfs [tas tā kā D + Griffith + ei-tu-sazin vēl kas = negulētas nakts rezultāts] [tas zīmēts ar ogli] ![]() nightmare in control (miglā , kas cēlusies ap viņu - mirušo cilvēku apveidi , kas arī ceļas , lai apņemtu viņu un aizvilktu mūžīgā tumsā) [šī nu ir instumentālo metožu lekcija] biku vecāks - ![]() kush (biezoknī) [tas krāsainais ir līmplēves - sagriezu un uzlīmēju ![]() tā , un finālā - tas , ko es daru pašlaik (nedaudz lielākā mēroga gan) - ![]() sarma un liesma [šī ir skice darbam , ko pašlaik veicu - sienas zīmējumam] ja par mazu , varu ielikt lielāku bildi [1200x600] mja .. iespējams , kad pabeigšu , tad arī fotogrāfijas ieleikšu ![]() mke . jauku visiem sesiju , citiem - jaukas brīvdienas ![]() mūžam stipru otakiešu garu - nepadoties ziemas depresīvajam ! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |