IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Gribat pasmieties ......?, Sarkanķobīte un vilks
JnVbt
post Dec 16 2007, 21:53
Post #1

Samurai

Group: Chuunin
From: Šaurais gals ... Liepāja!

smile.gif Šim rakstam uzdūros rakņājoties pa internetu un lai jums te nebūtu garlaicīgi izlēmu to nopostot! Labus humoristiskus rakstus negadās lasīt bieži tāpēc piedāvāju jums iespēju vienu no tādiem izlasīt, ceru ka jums patiks:

Sarkanķobīte un vilks

IPB Image

Reiz sen senos laikos dzīvoja maza čikse, kurai bija sarkana kloze, ar kuru viņa iestiloja vienmēr un visur un jutās par to fa..ing lepna.. Tādēļ visi viņu iesauca par Sarkanķobīti. Kādu rītu sarkanķobītes mutere saņēma mesidžu :
„Tā ir no sencenes!” muča teica. „Bāc, sīkā.. Vecmuterei ir besis, slikts fīlings. Aizej ieposī, kas ar viņu, Sarkanķobīt, bet nenotusē nost no taciņas un pa ceļam ne ar vienu nebazarē!”
I vot Sarkanķobīte rullēja uz vecmuteres būdu mežā, kas atradās riktīgākajā čuhņā. Diena bija superīga. Karoče, drīz vien Sarkanķobīte iečekoja reālas puķes. Tad viņa izfiškoja, ka varētu noraut dažas, bet ieraudzīja, ka aiz koka lupī vilks. „Čiv, riv, mazā!” viņš teica. „Vou, kas par puķēm! Kas šodien notiek? Ietusēsim?”

„Sorry, es nevaru sist klaču ar frīkiem, es močīju pie vecmuteres un nedrīkstu nokavēt strelku!” šāmējā pasacīja un aizvaļīja prom, jo saprata, ka vilks šai sita kanti.

A pēc stundas Sarkanķobīte jau bija pie vecmuteres hausa. Vecmučai bija galīgs pofigs uz visu un jamā durvis bija atstājusi vaļā, tāpēc Sarkanķobīte ietresīja žigli iekšā bez klauvēšanas. Vecmuterei čista izskatījās, ka ir čābīgi.

„O Bļiin, kas tev par ausīm?! Čjo tik lielas?” pārsteigti prasīja Sarkanķobīte.
„Galīga aita esi?! Lai labāk tevi sadzirdētu!” atcirta vecmutere.
Sarkanķobīte neko nerubīja un ieskatījās ciešāk.
„Oi jezus, kas par lielām acīm!” nerimās Sarkanķobīte.
„Da laabi, tas ir tāpēc, lai es tevi labāk varētu redzēt!” atteica vecmutere.

Bet Sarkanķobīte nebija nekāda lose, tāpēc jamai bija tāds čujs, ka kaut kas īsti nav čiki.

„Oi, kāds tev liels klabeklis!” izdvesa džanga.
„FAK jeel, tu čist esi galīgi tupa.. Kas tev nedalec, ka esmu vilks. Ablomījies?!” jautāja vilks un lielā džampā izleca ārā no gultas.

Par laimi mežsargs, kurš bija reāls kačaks, ienesās ar saviem garajiem kātiem būdā un ar metamo (striķi) piebeidza vilku.

Vīī, Sarkanķobīte bija glābta, bet šī nekādīgi nevarēja iebraukt, kur palika vecmutere. Izrādījās, ķip šī ir aizmaukusi uz tuvējo tuc-tuc.

Beigas.

šeit ir vēl daži attēli ko atradu:

IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

raksta avots: http://wiliy.freetzi.com/?content=detail&id=12
mājaslapa: http://wiliy.freetzi.com/

Nu kā patika? rolleyes.gif

--------------------
Live your life with joy & no regret! =]
IPB Image
ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz!
Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs.
Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
Church
post Dec 16 2007, 23:33
Post #2

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir lasiitas arii labaakas lietas, eg. Evangeljie ot Mitjkov u.c.
no offtopika iipashi daudz nevar prasiit, bet varbuut bik ierobezhot sevi ar bezsakara teemu creatoshanu, vai vismaz aprobezhoties ar postoshanu jau kaadaa no esoshajaam?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
JnVbt   Gribat pasmieties ......?   Dec 16 2007, 21:53
Church   no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir lasi...   Dec 16 2007, 23:33
JnVbt   no klasisku tekstu modernas izcuukaashanas ir las...   Dec 17 2007, 00:04
Hideki   Te nu jāpiekrīt, ir lasīti rēc...   Dec 17 2007, 12:24
Pakkun   šausmīgi tizls stāstiņš. pat pasmaidīt nesanāca. r...   Dec 17 2007, 17:00
Tenma   šausmīgi tizls stāstiņš. pat pasmaidīt nesanāca. ...   Dec 18 2007, 20:05
Misa   njā... kkas nežēlīgi tizls teiktu es. smieklīgs na...   Dec 17 2007, 18:20
Kikyou   Es gribēju pasmieties, tāpēc šo uzspiedu, bet uzsp...   Dec 19 2007, 09:19
Klokjvaarpsta   Es gribēju pasmieties, tāpēc šo uzspiedu, bet uzs...   Dec 19 2007, 09:57
Storm   ...but at least man kakjiits patiik XD   Dec 19 2007, 12:18
Pakkun   ...but at least man kakjiits patiik XD which one...   Dec 19 2007, 13:36
Storm   tur man liekas tik viens ir... .-. http://www.cat...   Dec 19 2007, 14:46
Klokjvaarpsta   Dziivnieku spiidzinaashana ir sodaama pat ar cietu...   Dec 19 2007, 18:26
JnVbt   oK! Labi labi! Sapratu ka šis stāstiņš nav...   Dec 19 2007, 20:44
Pakkun   [..][b]jauns, neredzēts, varbūt citiem nepieņemam...   Dec 19 2007, 21:38
Kikyou   Jā, arī mani aizkustināja tavs jūtu izklāstījums, ...   Dec 20 2007, 09:06
IronSoul   http://generalitet.tclans.ru/video/Untitled-1.swf ...   Dec 22 2007, 13:29
JnVbt   eh! nu ja tā! Kā būtu ar vienu priekšliku...   Dec 22 2007, 18:41
JnVbt   Labi, te jums būs viens dzejolītis: [b]Neizdevies...   Dec 22 2007, 18:59
Niks   Brrr.. Tad jau labāk cat /dev/random lasu. /m...   Dec 22 2007, 19:03
Kikyou   Mm, acīmredzot par savu humora izjūtu tu pārāk bie...   Dec 22 2007, 19:45
JnVbt   Labi jau, nu jau skaidri un gaiši sapratu ka nav v...   Dec 22 2007, 21:12
Kikyou   Raksti vien. Neesam trešklasnieki, neapvainosimies...   Dec 22 2007, 21:37
JnVbt   Neiešu taču te nevienu mācīt, lai katrs dara tā kā...   Dec 22 2007, 23:16
Niks   Tak paskati, kādas vēl tēmas ir šajā foruma sadaļā...   Dec 23 2007, 00:24
JnVbt   hahaha! man jau sāk patikt! Es te varētu p...   Dec 23 2007, 00:44
Kikyou   Man rodas jautājums kas jūs spēj sasmīdināt Vēž...   Dec 23 2007, 09:59
Pakkun   Man rodas jautājums kas jūs spēj sasmīdināt Vē...   Dec 23 2007, 15:15
JnVbt   :lol: jā kā tad .... varētu jau padomāt ka patieš...   Dec 23 2007, 16:57
JnVbt   hmmm ... pamēģināšu vēl kaut ko ielikt: Daudz jau...   Dec 23 2007, 18:02
Niks   http://otaku.lv/index.php?showtopic=1471&st=24...   Dec 23 2007, 19:27

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 13:19