![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Man uz PC ir klucis japāņu valodas apgūšanai
![]() ![]() ![]() Ja kādam ir interese varu meiģināt iedot ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Man uz PC ir klucis japāņu valodas apgūšanai ![]() ![]() ![]() Ja kādam ir interese varu meiģināt iedot ![]() man varētu būt interese. Par grāmatu. Bik šaubos, vai īpaši būtu interese (precīzāk vajadzība) runāt, bet saprast gan. Ar subiem tomer samērā grūta dzīve, kaut gan nu jau bik vairāk kā gada laikā, kopš skatos viskautko ar subiem, samēra veikli esmu iemanījusies apvienot skatīšanos ar lasīšanu. Vakar pat atklāju, ka skatoties vienu filmu angliski, kurai bija man nezināmas valodas subi, es atkal un atkal lasu un cenšos saprast subus ![]() This post has been edited by Tenma: Dec 28 2007, 15:04 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:49 |