![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kā jau kārtejo reizi, apgāds Zvaigzne ABC (tie paši, kuri izdeva Lielās Mangas Grāmatu) ir pacentusies. Latvijā parādījusies pirmā (vismaz pirmā man zināmā!) latviski tulkotā manga Bizengasta. Nopērkama grāmatnīcās. Lūk info: te Šodien pilnīgi nejauši uzdūros tai un uz mirkli likās, ka kļūstu uz vecumdienām (XD) akla.
![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:14 -------------------- |
![]() ![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
teikšu kā ir, grāmatiņa interesanta. Zīmējumi gan ne tādi kā japāņiem, bet šī pārmaiņa man pat patika, teiksim Dinas GL izskatam zīmējumu paveids pat piestāvēja. čaru vārdi gan jēli. Varēja izdomāt ko labāku. Kāda starpība kādas valsts pilsone ir šī autore, fakts ir tāds, ka es nespēju apvienot vārdu Dina ar gotisko Lolitu. Grāmatiņas sižets diezgan baudāms, tādiem zvēriem kā man.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lawleit |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 30-January 07 From: Basement ![]() |
Dabuju shito dzimenee. Teikshu ka neslikta. Nesmu gan creepy mangas piekritejs. Ja vel butu japanju autors. Likas ka dazi personazi zimeti diezgan pavaji (Vinss)
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:35 |