![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man šķiet, ka interese par anime starp šī foruma regulārajiem apmeklētājiem ir krietni vien noplakusi, tāpēc tāds polls.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nobalsoju par- Vakar Skatiiju.
Kautgan skatiiju shodien :]! Uz vairaakiem meeneshiem biju animi galiigi atmetis un neskaaros nemaz klaat. Tagad atsaaku skatiities Bleach...kad man garstaavoklis tad paskatos(tikko pabeidzu ep130),tad veel skatos Death Note :\...riktiigi tur viss notiek ,bet viena suudiiga epizode man nosit anime apetiiti un tad atkal neskatos kaadu nedeelju. Kaa jau biezhi briivlaikos es pa naktiim gandriiz wai negulju un taa es arii taas animes skatos .. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:24 |