![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Man skolā, tas ir RKV, skolotāja no Japānas pasniedz japāņu valodu, un teikšu tā - to nelielo apjomu, ko iemāca, var apgūt arī noskatoties 5 mācību video. Jā, atliek piemetināt, kādēļ vēl nevajadzētu valodu mācīties pie skolotājiem, konkrētāk, RKV... tur ir fiška tāda, ka tā pašreizējā skolotāja nav pēc specializācijas filoloģe, bet gan kodolfiziķe, kā nesen sarunā ar viņu noskaidroju. Tā kā par profesionālu valodas mācīšanu nav ne runas, turklāt, netiek lietoti, piemēram, Japānā apstiprināti mācību līdzekļi ārzemniekiem, bet gan grāmatas, ko skolotāja nahaļavu atrod veikalos, kad vasarā atrodas Japānā. Turklāt, cilvēks jau 3. gadu nav izzinājis skolēnu vispārējās spējas, rezultatā cits citam seko dazādas grūtības pakāpes mācību līdzekļi, t.i., vieglāks pēc grūtāka. Neko jaunu, vārdsakot, pa 2.5 gadiem tajā RKV neesmu ieguvis. Tika atkārtots pārsvarā viss tas, ko uzzināju, pat pirms tā nopietni biju cēlies valodai klāt. Bet ja tā padomā- kas liek tā šaubīties par metodiku? Vot lieta tāda, ka japaskatās, cik cilvēku no RKV to valodu reāli mācās (nevis tikai atsēž stundas, bet pielieto to ari ārpus skolas). Tadus, kam japāņu valoda ko nozīmē, RKV var uz 1 rokas pirkstiem izskaitīt. Anyway, doma tāda, neiesaku japāņu valodas dēļ vien iet uz RKV. Vismaz ne tagad un varbūt arī vispār. This post has been edited by Yanka_ronin: Dec 31 2007, 15:02 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:43 |