![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Zinu ka jau ir prasīts iepriekš, bet man sarūktina ka daudzas vienkāršas bet mīlīgas un emocionāli pildītas anime, kuras ļoti daudziem, tādiem cilvēkiem kā man (mentaly ill
![]() And so... Meklēju k-ko jaunu vai līzīgu šiem anime, vai arī kādu info ja ir turpinājumi : - Full Metal Panic & The Second Raid + Fumoffu - Erementar Gerad - Angel Sanctuary - Love Hina - Elfen Lied ---- No rakstiem un citu ieteikumiem es jau velku Jap + eng subs šādus anime : - DearS - Code Geass - Lovely Complex - Gantz 1-26 - Ouran High School Host Club Vai ir vēl kādi ieteikumi ? -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Niks, ko tu pēdējo esi noskatījies vai skaties pa ANimi, kas maybe būtu vēŗta fanot par.. jo man sākt palikt skumji.. kad noskatos visas EP'as zin kā.. gribāš vēļ, bet tad labāk gaidīt katru nedēļu 1 sēriju.. aww..
![]() -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:12 |