![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Zinu ka jau ir prasīts iepriekš, bet man sarūktina ka daudzas vienkāršas bet mīlīgas un emocionāli pildītas anime, kuras ļoti daudziem, tādiem cilvēkiem kā man (mentaly ill
![]() And so... Meklēju k-ko jaunu vai līzīgu šiem anime, vai arī kādu info ja ir turpinājumi : - Full Metal Panic & The Second Raid + Fumoffu - Erementar Gerad - Angel Sanctuary - Love Hina - Elfen Lied ---- No rakstiem un citu ieteikumiem es jau velku Jap + eng subs šādus anime : - DearS - Code Geass - Lovely Complex - Gantz 1-26 - Ouran High School Host Club Vai ir vēl kādi ieteikumi ? -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nūū.. saraksts būs garš (pēc atmiņas un pilnīgi random (nosaukumi arī pēc atmiņas)):
Kiba - paziņa ieteica, var just, ka shōnen, tomēr gana labs, lai skatītos; Minami-ke - burvīgi, taču pārāk lēni subo; Uchuu no Stellvia - nesen redzēta, izcili seiyū; Blue Drop - man vienkārši ir nosliece uz yuri, taču šito lēni subo, tādēļ skatos raw; Gigantic Formula - mecha veco laiku stilā, nesen noskatījos līdz galam, jo apnika gaidīt uz Lunar, un sameklēju raw; Sayonara Zetsubou Sensei - burvīgs melnais humors, taču subo daudz par lēnu; Clannad - Kyou FTW! \m/ Manabi Straight - tāpat vien uzmetu aci, nedomāju, ka turpināšu; Hayate no Gotoku! - diezgan laba komēdija, turklāt vēl galveno tsundereko dublē Kugimiya Rie (Shana un Louise Franēoise le Blanc de la Valličre); Mai-HiME - vienkārši sagribējās vēlreiz paskatīties atsevišķas epas; Mugen no Ryvius - līdzīgi kā ar Mai-HiME - tik labi, ka pilnīgi skatos vēlreiz; Shakugan no Shana II - ko tur daudz, esmu uz āķa; Gundam OO - jaunākais Gundam; Martian Successor Nadesico - vakar aizsāku - pagaidām ciešami; Great Teacher Onizuka - n-to reizi mēģinu skatīties, taču atkal netieku tālāk par pirmās epas vidu; Goshuushou-sama Ninomiya-kun - sižets ir gatavais margarīns, tomēr pagaidām izskatās gana labi, lai turpinātu nosist ar to savu laiku; Kimikiss Pure Rouge - var skatīties; El Cazador de la Bruja - cerības stars, ka anime industrija vēl nav pazudinājusi patiesi labas lietas; Tekkonkinkreet (šaubos, vai uzrakstīju pareizi) - īpatnēja animācija, taču patiesi laba filma; GitS2: Innocence - kāpēc es šito noskatījos tikai pirms dažām dienām? Ghost Hound - kyaaa~; Higurashi no Naku Koro ni Kai - はう-! おもちかえり! Kodomo no Jikan - tīri aiz intereses - pārāk daudz apdziedāts, lai neuzmestu aci; Bamboo Blade - neslikts humors; Shion no Ou - dažbrīd rada sajūtu, kas atsauc atmiņā Death Note; Kaiji - nose pr0n, anyone? Dragonaut - nezinu pat kas, taču kaut kas mani piesaista šai anime; Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu; Dennou Coil - pirms kādas nedēļas pabeidzu - ļoti patika; Genshiken 2 - šonakt pabeidzu - pēdējā epa bija īpaši laba; Tenjou Tenge - it kā nav manā gaumē, tomēr man patika; Kiddy Grade, Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~, Armored Trooper Votoms - Pailsen Files, Macross Frontier - ir uz HDD, bet vēl nav redzeti. Gan jau kaut ko piemirsu, taču, tā kā ik pa laikam izmantoju AOM (tagad gan WebAOM), tad būtībā AniDB mylist saturs par vismaz kādiem 98% atbilst patiesībai (lai gan nevajadzētu paļauties uz to, vai redzēts - vienkārši esmu klientā uzlicis, lai tā pievieno, tādēļ jāskatās pēc tā, vai ir galīgais vērtējums par visu anime - ja tas ir, tad noteikti esmu redzējis no pirmās līdz pēdējai epai). Update: piemirsu par ef - klišejiska, tomēr man patīk. This post has been edited by Niks: Jan 2 2008, 06:20 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:12 |