![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Zinu ka jau ir prasīts iepriekš, bet man sarūktina ka daudzas vienkāršas bet mīlīgas un emocionāli pildītas anime, kuras ļoti daudziem, tādiem cilvēkiem kā man (mentaly ill
![]() And so... Meklēju k-ko jaunu vai līzīgu šiem anime, vai arī kādu info ja ir turpinājumi : - Full Metal Panic & The Second Raid + Fumoffu - Erementar Gerad - Angel Sanctuary - Love Hina - Elfen Lied ---- No rakstiem un citu ieteikumiem es jau velku Jap + eng subs šādus anime : - DearS - Code Geass - Lovely Complex - Gantz 1-26 - Ouran High School Host Club Vai ir vēl kādi ieteikumi ? -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Domāju, ka būs, taču visticamāk tikai pēc/tuvu manga beigām (vismaz pagaidām vēl tiek izdota), jo, cik esmu izlasījis to uz priekšu, sižets pēc vietas, kurā beidzās otrā sezoan, sāk strauji noslēgties.
This post has been edited by Niks: Jan 2 2008, 23:55 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:12 |