![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
iis izraavusm no irc chanell
#anime-faith@irc.chatspike.net ____________________________________________________________________ [01:42] * Now talking in #anime-faith [01:42] * Topic is 'www.anime-faith.com /// !rules / !downloads for XDCCs/Torrents / !faq for answers / !recruiting / !list /// released Genshiken 7 (with Solar) /// previously Genshiken 6 / Anime-Faith will continue Genshiken' [01:42] * Set by Nikolai on Fri Dec 10 20:30:41 [01:42] -NickServ- Your nickname isn't registered. [01:42] <Shinobi-sama> !downloads [01:42] -Nikolai- You can download our releases with BitTorrent at http://www.anime-faith.com/torrents/ [01:42] -Nikolai- To download from an XDCC server, you may need to type "//mode $me -x" first. [01:42] -Nikolai- Genshiken 7: /msg Faith|OnePieceRules xdcc send #7 [01:42] -Nikolai- /msg Oni|Meroko_v2 xdcc send new #5 [01:42] -Nikolai- Genshiken 6: /msg Faith|OnePieceRules xdcc send #6 [01:42] -Nikolai- /msg Oni|Meroko_v2 xdcc send new #4 [01:42] -Nikolai- Everything else: /msg Faith|OnePieceRules xdcc list ____________________________________________________________________ Mums par laimi shi igrupa liek miiksto uz plikiem draudiem... tanii pahsaa laikaa mees saprotam MediaFactoria, Ins. works -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ronin |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 4-January 08 ![]() |
Neatradu sveicienu sadaļu, tapēc nolēmu izveidot jaunu topiku. Cerēju atrast kādu vietu internetā, kur pabūt, kad vairs nav kur iet. Uzdūros šim tekstam forumā pirmajās piecās minūtēs: "(Tie kuri nedz skatās Animes, nedz spēlē spēles, nedz lasa Mangu, nedz zīmē Anime Stilā, nedz jebkādi saistīti ar Anime)!!! Viņiem nebūs interesanti kopā ar Mums!!!" - un sapratu, ka šeit var nekaunēties skaļi pateikt, ka man patīk anime, es to skatos; mācos no internet resursiem mazliet zīmēt, jā man patīk PC spēles, es tās spēlēju kopš 98. gada, kad man bij tik 10 gadi
![]() Tagad jūtos mazliet atvieglots ![]() Un tad tā - Genshiken 2. Viņam nesen tika nosubota pēdējā epizode. Visu vakaru pavadīju skatoties un jāsaka, ka tas ir must have gabals visiem, kuriem patīk comedy,school. Sākumā ir vēlams noskatīties pirmo sezonu. Ļoti jauks gabals ar gandrīz neredzamu ecchi piegaršu. Thats it, 1st post done. tadaima. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 13:52 |