![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
lastguru yess..
![]() Ok bet ideja ir tāda, k aja mēs paši Otakieši gribam to darīt un man ir cilvēkii kas tiešām grib .... būtu es domāu jāizdara sekojošais : 1) Jāsatiekas 2) Jāizrunā, jāuzzīmē , jāpieraksta darbības plāns ( zinu ka jau ir tavā topikā rakstīts ) 3) Jāsalasa visu interesentu mobīlie un vārdi 4) Jāsameklē telpas 5) Portatīvais man ir, tas baltais uzkaramais arī ir, bet vēl nav paša projektora... protams es varētu atrst kur varētu viņu aizņemties / izīrēt ![]() 6) Jāizdomā tālāk strādāšanai plāns... Vienīgais mīnus ir tas ka mums tiešām noderētu kāds cilvēks kurš ļoti labi saprot kaut pamatus un varētu iesākt mācīt, bet cik labi zinam priekš tā ir vajadzīgi materiāli etc etc Saproties, ja mums būtu kvalificēts vismaz 1 skolotājs, vai kautvia persona kura ir pabeigusi/dzis, mācās pēdējā vai pirmspēdējā kursā Augstskolā, mums būtu iespēja to aizvirzīt līdz skolu valdei, un no nākamā mācību gada uzsākt kā officiālus kursus, kuriem valsts piešķirtu naudu... un telpas omulīgas ar aparatūra un labiem cilvēkiem ir ... ![]() [Ieminējos par to tāpēc] Ka jau esmu izvirzījis vienu lietu līdz skolu valdei.. tā ir Regbija komanda, viss tika apstirpināts tikai atlikts uz nakamo gadu finansiālu līdzekļu trūkuma dēļ sporta nodaļā... bet man teica to ka viss būs labi, jo mūsu "zajavka" ir viena no tādām īpašām, unes nodevu to visu citu cilvēķu rokās ![]() ![]() This post has been edited by dExIT: Jan 5 2008, 06:43 -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:31 |