![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Lol, jautri jums tur iekš RKV iet... maybe palūdziet lai kodolfiziku jums labāk pasniedz?
![]() Kas attiecās uz interešu grupu, esu mēģinājis pirms kāda pusotra gada tādu šeit pacelt, bet tas kkā ātri apklusa ;( sīkāk lasītšajā topikā: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1640 . Ja kādam ir vēlme izmantot manis sarakstīto, bakstīt mani turpināt iesākto, kā arī (ļoti svarīgi!!!) palīdzēt turpinājumam tapt, lūdzu kliedziet šeit - ja būs pietiekoši daudz cilvēki, kas piekrīt šiem nosacījumiem un nevis uz 2 nedēļām, bet gan uz vismaz pusgadu, aktīvi piedalīties kursa veidošanā, mācīties pašiem un palīdzēt citiem, es labprāt šo ideju atdzīvināšu. Iesāktais tika atstāts puslīdz lietojamā stāvoklī, lai gan es labprāt izietu tam vēlreiz pirms ieteikt to lietot ![]() Pats neteiktu ka man ir kkādas baigās zināšanas japāņu valodā, bet līdz ar kursa veidošanu, gribēju pats arī apgūt to padarīšanu. Neesmu filologs, bet toties esmu profesionāls pasniedzējs ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Bet jāsaka ka tur faktiski ir tikai iesākums, pacik dēļ cilvēku intereses trūkuma mans entuziasms bija pārtrūcis (grūti kko darīt, kad redzi ka nevienam to nevajag; tieši tāpēc es negribu vēlreiz to pašu iziet) A! Atceros, ka kas tāds bija. Un sāk mazliet palikt žēl, ka toreiz man tas pilnīgi neinteresēja. (varbūt būtu bijis par vienu interesentu vairāk un Tev entuziasms nebūtu zudis)Lai kā- ja ir vajadzība, piesakos pielikt palīdzīgu roku pie jebkā, kas būtu manos spēkos. (Tikai ja kas notiek, update-ojiet laicīgi, lai cilvēki var laiku pakārtot (domāju/ceru, ka neesmu vienīgā, kam joprojām ir darbs, mācības n all that jazz)) p.s. -> dExIT man gan liekas, ka līdz skolu valdei ir nedaudz par tālu (tas neliekas nopietni, jo neviens 'kvalificēts skolotājs' neko nedarīs bez samaksas un šejieniešiem nudien nebūs vēlēšanās/pacietības valodu ilgstoši un padziļināti apgūt... lai tad labāk skolu valde tērē tos līdzeklīšus parasto skolu uzlabošanai), bet varat protams darīt pēc pašu ieskatiem. neiejaucos. This post has been edited by Ginta: Jan 10 2008, 09:50 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:46 |