![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Ignore Niks
Kaut arī ja tu domā kā WikiBook veidot.. es varu dot iespēju vnk pašiem veidot viņu ![]() ![]() Manuprāt angļu variants daudzreiz noderīgāks visiem. Enī vei maybe lastguru, tik tiešām ja veidosim paši es vismaz domāju ONLINE BOOK, tad es varu līdz svētdienai sagādāt visu kas vajadzīgs, teiksim, tur Domēnu, Web Server ( paša hostingā ), FTP acess, Pašu saitu ( Kas vilktu uz WikiBooks... ![]() Kāda vaina Wikibooks? Tur ir publika (gan lasītāji, gan redaktori), bet tevis izveidotais saits būs vnk kārtējais piliens jūrā ko neviens nekad nesameklēs no malas ![]() ![]() Bet nu anyway dariet kā gribat - es vnk saku pie kādiem nosacījumiem es savu laiku šim projektam veltīšu vēlreiz. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:46 |