![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Niks, neglaimo man. Mans liimenis ir nozheelojams ja skataas uz reealo valodu japaanaa. Pieklaajiigs liimenis atieciibaa uz vidusmeera anime kjerto, tas gan, bet ne reaalaa valoda. Es pashlaik tikai 3.o JLPT labi ja nokaartootu, jo manas zinaashanas ir izgraabstiitas no visiem liimenjiem, bet stabila pamata man tomeer veel nav, kuru es nu jau gandriiz buushu nostabilizeejis.
Mana pieredze raada, ka no eBook neko neiemaaciisies, taas visas jap valodas software programmas, kas ir uzrazhotas vaarda tieshajaa noziimee suuukaa (ir dazhi iznjeemumi pashiem pamatiem), pietam nezheeliigi suukaa. Vajag REAALAS graamatas, tas ir reaalu materiaalu hardprintaa. Leeciens ir miilziigs, ja ir graamata ko aptaustiit un workbook kuraa ar ziimuli skriceleeties. Tam diemzheel ir jaateereejas un ne taa mazaakaa summa, ap 150ls ir pamata materiaals. Es to konkreeti saku, ka maaciibas onlainaa valodai saaks dreifeet uzreiz peec pashu pamatu apguushanas(hirahana/katakan, uubervniekaarshas fraazes un izteicieni no meedijiem), es varu pilniigi noteikti galvot, ka absoluuti neviens online neapguus zinaashas, lai nokaartotu 3.o liimeni. Iglaiciigaa periodaa protams visu var sasniegt, bet es domaaju ieguldiitaa laika efektivitaati, pats es burtiski miinjaajos 2 gadus, liidz beidzot saaku gaazt naudu aaraa par reaalaam graamataam. Pilniigi muljkjiigi ir apgalvot, ka maaciisies kaa hobiju un viss naaks ar laiku, taa ir tuksha sapnjoshana valjeejaam aciim. Vaardu sakot es gribeeju teikt, ka pirms mees saakam organizeet kursus, ir stingri un konkreeti jaanodroshina materiaals hardprintaa un iists materaals, veelams buutu dzimtajaa valodaa, bet tam ir vajadziigs entuziamsms no kaada no naudas neatkariiga japaanju valodas profinja. Ja nav dzimtajaa valodaa, tad vajag buut reaalistiem un iegaadaaties anglju valodaa. Par cik mums lielaakaa dalja 'gribulju' ir nabagi(finanses diez vai atlajuj 150ls uzreiz atdod, jo reti kursh pelna), tad vajag atrast veidu, kaa upureet graamatas un workbook'us pavairoshanai ar vienkaarshu kopeeshanu. Pats veertiigaakais ir saprast gramatisko uzbuuvi, kaa jau vispaar jebkurai valodai, ja ir iekalta gramatiskaa teikuma uzbuuve, tad valoda iet no rokas, tapeec es principaa arii ieteiktu saakt ar gramatiku un tikai gramatiku, vaardinji leenaam kraasies, bet saprast kaa teikums uzbuuveets taa, lai speetu domaat japaanju valodaa, kad runaa ir pats pamatu pamats. Piedodiet par manu pesimismu, bet man tomeer gribas kaa labaak, jo esmu ideaalists -_- This post has been edited by Shinobi-sama: Jan 7 2008, 19:32 -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Pats veertiigaakais ir saprast gramatisko uzbuuvi, kaa jau vispaar jebkurai valodai, ja ir iekalta gramatiskaa teikuma uzbuuve, tad valoda iet no rokas, tapeec es principaa arii ieteiktu saakt ar gramatiku un tikai gramatiku, vaardinji leenaam kraasies, bet saprast kaa teikums uzbuuveets taa, lai speetu domaat japaanju valodaa, kad runaa ir pats pamatu pamats. Šitam pilnīgi piekrītu, tāpēc arī galvenais uzsvars tajā plānā ko ieteicu arī bija gramatiskās konstrukcijas -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:53 |