![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
ko tad īsti skatās meitenes? un ko varētu skatīties tās kas nav anime redzējušas vispār?
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Pameegjini iebarot kaadu romance/drama anime. Visas kuraam esmu meegjinaajis iebarot ( nav daudz - aptuvenbi 6), ir slinkas subtitru lasiitaajas un nespeej sekot liidzi sizhetam, esmu atmetis ar roku shim nodomam piespiest skatiities. Pat ja vinjaam patiik, tik un taa valodas barjera ir milziiga, un ta veel man gandriiz nekas nav angliski(iznjemot tos kuraam 2 ir skanju celinji).
Nu bet ja tomeer tu esi gatavs sviist. Tad meegjini ar Miyazaki saakt. Domaaju ka visas taas bishoujo anime vinjai pie sirc neies, jo shaubos vai taveejaa buus staraa kstaiities kaa ekraana priekshaa "kawai onna no ko" lociisies visaadaas pozaas neko praatiigu nepasaciidama. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:50 |