![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
dainismat |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 3-September 07 ![]() |
Sveiki, es vācu informāciju par anime, jo veidoju pētniecisko darbu par šo tēmu. Tāpēc es ļoti gribētu, lai Jūs aizpildītu zemāk redzamo aptauju. Visi iegūtie dati tiks apkopoti grafikos un iekļauti manā darbā.
P.S. Paldies par izpratni un sadarbību. Personīgā informācija: 1)Jūsu dzimums? 2)Jūsu vecums? Kopējā informācija: 3)Kāda ir jūsu 'anime' definīcija? 4)Kādā vecumā redzējāt pirmo anime seriālu? 5)Kur pirmo reizi ieraudzījāt anime (TV/Dators/...)? 6)Kura ir jūsu pirmā (redzētā) anime? 7)Jūsu mīļākais Audience/ Dynamic/ Elements/Fetishes/u.c. žanrs(-i)? 8)Jūsu mīļākā anime. 9)Aptuveni cik anime seriālus vai movie esat redzējis(-usi)? 10)Kādus tipus biežāk skatāties (TV series, OVA's, movies, ONA's, u.c.)? 11)No kurienes tagad dabūjiet anime(internets, draugi, diski, u.c.)? 12)Ko ieteiktu citiem sakarā ar anime? <- (Jautājums ārpus aptaujas) |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
1) F
2) 18 3) multiplikācijas paveids, kurā izmantoti "filmu paņēmieni", kā piem. dažāds apgaismojums, kameru lenķi u.c., un šim žanram īpatnēji izteiksmes līdzekļi, pārspīlējumi utt. 4) varbūt 8 5) RTL2 6) SailorMoon 7) jebkas, kas kaut cik kvalitatīvs, cik nu esmu redzējusi 8) Death Note, Ouran High School Host Club, bet tie ir tikai piemēri, man patīk daudzi 9) pagaidām tikai nedaudz pāri 20 10) TV series 11) nets 12) katram ir savi hobiji, un anime nav no tiem sliktākajiem. Attiecībā uz otaku- nekāds otaku nav veselīgs, pat tauriņu kolekcionēšanas otaku visticamāk radītu negatīvas emocijas apkārtējos cilvēkos. Bet ar mēru jau var- tā teikt- pārzināt savu hobiju no a-z nav nemaz tik ļauni, bet ir arī jādzīvo, vai ziniet This post has been edited by FuschichO: Jan 14 2008, 17:07 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |