![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Vai kads vel skatas vecos labos Dragon balls Z
Isteniba baigi labie ,tadas cinas domaju ka nekur vairs nav dadu saktu, nemot vera animes vecumu. ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
MMM vecīt aiztaupi sev pūles, tas ir kiddy anime manā skatījuma... esmu dažas sēriajs redzējis un smagi vīlies. Tur pirms kaut kaāda reāla pavirziīšnās uz priekšu cīņā noiks, viņi paarmurmulēs nodrāztās frāzes- ka viens par otru gudrāsk bijis un 100 un 1 soļus uz priekšu jau padomājuši. Tad man vēl nelaimējās. un man gadījās redzēt sēriju vispār bez action - imno kur tas galvenais varonis skrēja pa kaut kādu garu tiltu vai kas nu tur bija un izteica dažas paardomas, es vēl saprastu ja viņš tur pastāvīgi kaut ko murmulētu, nu bet truli rādīt 5 min kā jamais skrien jau ir par traku.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |