![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
ssson |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 21-January 08 ![]() |
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. Pirmkaart, negribas piedrazot vinja tredu ar atbildi tev, nu bet ok. Tu esi pie sensejiem, jo atrodies te ljoti sen, bet peec darbu liimenja, atrodies tur nepelniiti. Peedeejos ziimeejamos ir manaama tava izaugsme, pateicoties tam, ka tie ir tikushi izkraasoti fotoshopaa vai citaa progaa. Apskaties pirmaas bildes, taa ziimee katrs 3ais cilveeks. Kaut kaads tev talants ir, bet nevar saliidzinaat tavus darbus ar aeonseraph, -Kai-, Ito no Kazuki, asamashii ritori banpaia vai pat Henata darbiem. Vinji atrodas citaa liimenii. Tas, ka tev 16 gadi neko nenoziimee, visa saals ir talantaa. Tu piesliipeesi savu ziimeeshanas prasmi, bet par profesionaali nekljuusi nekad. Kraasot kaut ko, izveidot fotoshopaa, jaa, bet ziimeet, taa, ka citiem mutes valjaa, taa gan ne. Tas ir liidziigi kaa ar skaistu balsi, vai nu ir, vai nav. Vienu tik nesaprotu, kaada tev jeega piesieties aeonseraph, skaudiiba, cita izskaidrojuma nav. Tavi ziimeejumi ir ok, kopumaa skataami un kraasojums ar labs, bet ja vinjus analizee, tev klibo proporcijas, teelus tu izveelies ljoti vienkaarshus, nekaadas detalizaacijas, parasti ir "nogrieztas" kaajas, vai citas daljas, lai nevajadzeetu taas ziimeet, apgjeerbs vienkaarshs. Dazhas idejas ir ok, tomeer izpildiijums nav labs, piemeeram, par skumjo meiteni lietuu, kura tur nazi... kaajas slikti uzziimeetas, galiigi neproporcionaali un shkjiibi, plaukstas cieshami, pieder pie stila, bet labaas rokas augsheejaa dalja kriminaala... Skaists darbs ir meitene baltaa kleitaa, aizveertaam aciim, tur tev nekas daudz nav saziimeets, bet radiita laba noskanja ar kraasu paliidziibu. Taa var turpinaat bezgaliigi, bet galveno ideju cerams uztveeri. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:15 |