![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
ssson |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 21-January 08 ![]() |
xikes
Pirmkaart, neesmu nevienu apvainojis, otrkaart, neuzskatu, ka buutu ko nepareizu uzrakstiijis. Izskataas, ka shajaa forumaa dazhus driikst aizskart un dazhus ne ![]() Ja tu uzzskati, ka talants neeksistee, tad taa tieshaam ir tava dariishana, bet es varu pieraadiit preteejo. Cilveeks, kam nav balss un muzikaalaa dzirde, nekad nevarees kljuut par labu dziedaataaju, lai kaa censtos, tas pats ir ar maaksliniekiem, ne katram ir lemts taadam buut. Dazhi cilveeki ir skaistaaki par citiem, dazhi talantiigaaki, dazhi savu talantu neattiista, dazhi sasniedz daudz suuri gruuti straadaajot, bet teikt, ka visiem ir vienaadas iespeejas, luuk tas ir utopiski. Par kritizeeshanu- kritizeet nemaz nav viegli, pateikt, ka darbs ir suuds, tas ir viegli, bet noraadiit uz kljuudaam, tas ir pavisam savaadaak. Par saliidzinaajumiem, saliidzinaat var un vajag. Pirmkaart, gruuti saliidzinaat dazhaadus stilus un gaumes patiesi atshkjiras, bet darbu profesionalitaati un izpildiijumu gan driixt saliidzinaat. Kaa jau teicu, aeonseraph darbi ir pavisam cits liimenis. Nenoliedzu, ka taada liimenja darbi kaadus veido Kikyou var patikt, bet vinja veel atrodas "saakumskolaa". Emocionaalo pusi mees nevaram izveerteet, tomeer ticu, ka katrs, kursh ziimee, darbaa iegulda dalju sevis. Ja tik ljoti gribas zinaat par mani, tad es uzskatu, ka kameer darbi nav sensei liimenii, tikmeer vinjus publiskai apskatei nav jeegas izlikt. Darbus esmu apluukojis vairaakkaart, forumaa esmu pietiekami biezhi kaa guest. Ziimeeshanas skills man ir pietiekami augsts, lai vareetu atshkjirt talantu no wannabe ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:11 |