![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Par talantu es tev nepiekritīšu tā īsti un tā arī, šķiet, paliks.
ka kameer darbi nav sensei liimenii, tikmeer vinjus publiskai apskatei nav jeegas izlikt. Heh, you're the same as him. Un zin, man pat liekas, ka ar šādu attieksmi tu varētu dabūt tādu pašu izturēšanos. Šeit nav profesionālu mākslinieku forums, kur varētu izlikt savus darbus un saņemt konstruktīvu kritiku. Šeit ir anime forums, kur daži cilvēki aizraujas ar zīmēšanu un nebaidās ar to dalīties pasaulei. Un kādreiz bij pāris reizes draudzīgāka vieta nekā tagad. Tātad, kur ir starpība? Kāpēc vienus noliek, bet citus nē? Nē, nu, padomā. Ja uzrodas cilvēks un grib tikai spīdēt, tad skaidrs, ka no viņa tiks gaidīta tikai spīdēšana un jelkādas svārstīšanās un nepilnības tiks uztvertas ļoti asi. Bet ja uzrodas cilvēks, kurš, vienkārši, grib dalīties ar sevi, saviem darbiem un dvēseli, tad attieksme ir cita. Kapēc? Tāpēc, ka šis nav profesionālu mākslinieku forums. Šis ir vienkāršs anime forums. Tad nu saprati, cerams. Ja gribi spīdēt, sure, rādi droši tikai savas spožākās spalvas, bet līdz ar ūberkrutiem slavinājumiem nebaidies no līdzīgās amplitūdas diametrāli pretējiem viedokļiem. Ja gribi būt foruma daļa - tā teikt - tāds, kāds esi, droši! Lai gan, kā jau teicu, šeit vairs nav tik draudzīga vieta, kā agrāk, bet tomēr, domāju, ka ar šādu attieksmi tevi uztvers daudz sakarīgāk. Es tagad nesaku, ka visiem būtu jāliek arī visi savi pēdējie krapi un skices. Pats arī tā nedaru un darbus(kā viņus vēl nosaukt? skricelējumus?), kas man pašam nepatīk, nelieku. Bet ir atšķirība, vai cilvēks grib tikai spīdēt, vai vienk, parādīt pasaulei kaut ko no sevis. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:19 |