![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Es negribu kaut kur sākt piekasīties, bet man kaut kā dumjas liekas šīs tehnoloģiskā laikmeta tendences, ka cilvēki sāk iedomāties, ka it visam var izgudrot skalu un, attiecīgi, visu var izmērīt. A vot, nevar.
Piekrītu, daudzas lietas var izmērīt, piemēram atoma diametrus, visādus citus izmērus, attālumus un laikus. un ļoti precīzi. Daudzas lietas. Eksaktas lietas. Grūtības sāk rasties, kad vajag izmērīt kaut ko, kas cilvēkam "galvā". Izmērīt domu. Izmērīt emocijas. Izmērīt prieku. Izmērīt gaumi. Tas nav iespējams. Var tikai izdomāt kaut kādus standartus un pēc tam mēģināt noteikt, vai attiecīgais objekts(doma, ideja, whatever, kas) atbilst šiem standartiem. Protams, šī standarta robežās tas ir pat ļoti objektīvi. Tomēr globālāk skatoties - subjektīvi, jo tas ir tikai kārtējais standarts. This post has been edited by xikes: Jan 22 2008, 12:41 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:09 |