![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
omg xikes, tu vispaar nelasi ko tev saka- ir principiaalas lietas peec kuraam var izveerteet ziimeejuma veertiibu. Luuk piemeers, kuraa pat atljaushos izmantot pashas kikyou darbu saliidzinaajumam.
[bilde1] | [bilde2] un tikai pasaki, ka 'nevar izmeeriit' kursh darbs ir labaaks. Bet taakaa es jau zinu, ka tu teiksi, ka taakaa viens ir 'anime' stilaa un otrs ir fotoreaalisms, tad to nu nekaadi nevar saliidzinaat, taapat kaa mocartu nevar saliidzinaat ar led zeppelin (kas jau buutu cita diskusija), tad luuk veelviens saliidzinaajums: [bilde1] | [bilde2] Saki ko gribi, te verdikts var buut tikai viens -.- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:07 |