![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jēi! izlasot visus iepriekšminētos postus man arī sagribējās iesaistīties ar savām domām. Nu, sākšu ar to, ka viens mans pasniedzējs kādreiz stāstīja, ka zīmēt var iemācīties jebkurš, un es pats pilnībā piekrītu šim apgalvojumam!
Manuprāt talants pastāv un citiem tas ir izteiktāks kā pārējiem, bet izpaužas tas spējā ātrāk iemācīties kautko darīt noteiktajā sfērā, un šajā gadījumā zīmēt/gleznot. Taču tas neizslēdz iespēju, ka mazāk talantīgs cilvēks spēs savā prasmē apsteigt talantīgāku cilvēku pateicoties lielākai apņēmībai un ieguldītajam laikam. Bieži vien cilvēki ar lielāku talantu kļūst slinki un savu laiku vairs neizmanto tik lietderīgi, jo uzskata ka visu varēs padarīt viegli un bez pūlēm. Ir redzēti arī tādi gadījumi. Tāpēc uzskatu ka faktiski ssson teiktais par to "nekad" nav patiess, taču tas var notikt tikai, ja kickyou vai kāds cits no klātesošajiem sāks ar to nodarboties patiešām nopietni - padziļināti studējot zīmēšanas principus, nemitīgi trennējot savu roku un aci un veltot tam daudz vairāk laika nekā aenoseraphs, kas manuprāt ir ļoti mazticams un diez vai kādreiz notiks, jo lai tas notiktu cilvēkam ir jākļūst par noliferu , kas anime vietā zīmēs un veltīs tam gandrīz visu savu brīvo laiku! No tā izriet, ka ssson izteiktais viedoklis praktiski ir patiess! Protams labrāt redzētu arī pretējo, vismaz kļūtu par vienu labu mākslinieku vairāk! Esmu redzējis, kā viens paziņa pusgada laikā veltot tam daudz laiaka varēja sasniegt diezgan zolīdus rezultātus. Tākā veiksi! Kā arī gribēju vēl piebilst - xikes vai tu tiešām vari ,piemēram, manu vidokli par to, ka Leonardo Da Vinci "Džakonda" ir labāka par kāda, kaut vai maniem, darbiem, uzskatīt par subjektīvu? -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:08 |