![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mm, kvalitāte tad arī būs viens no tiem standartiem, atbilstību kam tad arī var izmērīt.
Es saprotu, ko tu gribi teikt. Un ļoti labi redzu kas ir kas, un kura bilde no tevis piedāvātajām man pašam izskatās labāka. Es neesmu tik stulbs. Miers. Tomēr man patīk domāt un tātad - ta kā šeit nav matemātikas, tad es paturu iespēju, ka eksistē no cilvēku gaumes un uzskatiem atkarīgi gadījumi, kad abas bildes spēj būt "vienādas", kā arī, kad ik viena no abām spēj būt pārāka par otru. Tādiem nolūkiem cilvēki izdomāja statistiku. Un tomēr. Viss ir relatīvs. Oke, aizrāvos. Laikam vajadzētu beigt. Jo šis panesās tikai tādēļ, ka man reziēm patīk iespītēties pret zināmiem stereotipiem, aksiomām, dogmām, utt, ja to pamati nemaz tik kristāldzidri nav. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:13 |