![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
QUOTE Bet ja uzrodas cilvēks, kurš, vienkārši, grib dalīties ar sevi, saviem darbiem un dvēseli, tad attieksme ir cita. jūū. cita. ja kāds te padalās ar saviem ne visai labiem darbiem, tam seko sarkastiski komentāri un vārdi "iesaku tūlīt pat izmest zīmuli miskastē un vairs nekad nezīmēt. >_>". bet redzi - tie ir ne visai labi darbi, un tomēr cilvēku izjūtas un emocijas. tāda ir tā attieksme. un tikai nevajag man teikt, ka tā nav! es šoreiz piekritīšu sssonam. Kāpēc kikyou uzdir*ot virsū, pret tevi pavēršas daudz zvērīgu skatienu? Jo kikyou ir karalis. (es negribēju to teikt kā pārmetumu nevienam. tas tā pārnestā nozīmē. Kikyou šeit ir 4 gadus, pie viņas visi pieraduši, un viņa attieksmi pret sevi radīja pati, izveidodama draudzīgas attiecības ar dažiem foruma biedriem.) Man dažbrīd rodas sajūta, ka viss šis forums balstās uz draudzības saitēm, nevis uz objektīvu attieksmi pret otaku.lv biedriem. redzi, ssson, ja tu te nepiekrīti vairākumam, tad par tevi rodas stereotips, ka tu esi stulbs idiots, kurš šeit neiederās. ![]() Bet runājot par aeOnu, tad salecās vairāk dēļ tā, ka viņš tāds augstprātīgāks palicis, vismaz man tā liekas. anyway, piedodiet, ja es biju pārāk rupja, vai kā, vienkārši neizdevusies diena, bet jūs jau tas neinteresē. ;] This post has been edited by Mimi: Jan 22 2008, 17:26 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:06 |