![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Saakshu ar to, ka juusu striids vairaakos ceelienos ir makten uzjautrinoshs
Bet galvenais, ko gribeeju teikt - vai nevareetu, luudzu iisaak? Tas jau tikai mans mazaa cilveeka luugums, bet lasiit shitos striidus ir kaa klausiities vairaakus ljoti skaljus viedokljus vienlaiciigi - paklausies vienu, apniik, paklausies naakosho utt. Tagad sagraabstot visu pa diagonaali lasito sapratu tikai to, ka, lai, ko es gribeetu dariit, tas man nekad nesanaaks, ja to nedaru no 3 (or so) gadu vecuma. Par aeOn garastaavoklja svaarstiibaam gan neizteikshos (nav apakshteksta, vienkaarshi negribu). Kopumaa, paldies, balstiishu savu atlikusho dziivi uz juusu, gudro onkulju un tanshu (ah, kaa man patiik daudzskaitlja gjenetiivs) padomiem, thanks a bunch This post has been edited by Klokjvaarpsta: Jan 22 2008, 17:53 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:04 |