![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Es jau kādu mēnesi biju apņēmusies šajā visā aeon-dreamworld neiesaistīties, jo man likās, ka viss šitais hrens nav tā visa vērts. Nu ko, laikam īsti arī nav...
Piekritīšu kādam objektīvam cilvēkam: Geji, geji, jūs visi esat geji. Šī spama artava otaku landē: 1. Mimi un Sigfa parādija, ka ir krutāki par pārējiem. 2. Daži arī saprata, ka viss šitais hrens nebija tā vērts. 3. Un daži - vienkārši izmantoja iespēju paspamot. Lai jums visiem jauka diena, ja kāds grib iegūt dažus jaunus draugus, tad, lai biežāk apmeklē sadaļu Pasākumi, vai arī iefiltrējas kautkur, kādā mazā čatiņā... >:3 (ja galīgi neizdodas, tad zini.. es esmu draudzīgs :B ) ![]() Cause its all about the friendship guys! Btw: SSon rakstīšanas stils ir identisks aeonam, kā arī vārdu krājums tas pats.( bet tas tikai tāds - mazs novērojums :3 ) (Te Tigra2) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:07 |