![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Pirms mani izdzēš pēc manis paša gribas pateikšu savus pēdējoos vārdus.
Pirmkārt viltus profilus netaisu takā Shumins vari braukt man visrū un domāt par mani ko gribi, that's your problem not mine. Un visbeidzot, lai cik jocīgi dažiem tas neliktos mans pēdējais vārds ies Kikyou aizstāvībai... Ssson, tev nav taisnība par talantu utt... un es piekr'tu xikes... nekad nesaki nekad.... Ir dzīvs pierādījums, šis mākslinieks ir pierādījis ko var saniegt cilvēks kam totāli nav nekāda talanta uz zīmēšanu caur sūru un grūtu darbu... http://nebezial.deviantart.com/ Līdz ar to Kikyou ir talants, un kā jau viņa pati teica tad visu ko patreiz māk ir sasniegusi 4 gadu laikā... takā es uzskatu ka varbūt nākotnē viņa mani vispār lupatās sasitīs. Neko mēs nevaram zināt un neko nevaram prognozēt. Paldies visiem kuri centās mani aiztāvēt, es to tiešām spēju novērtēt. Par pārejiem... nu ko varu teikt... žēl man ka jūs par mani šitā domājiet, tiešām žēl. Ok, nu tad visu labu, lai jums te veicās. P.S. Un Kikyou, vēlreiz sorry... es nedomāju ka tev tagad šitā bruks virsū. galvenais neņem galvā un turpini darīt ko dari neskatoties ne uz ko, bet man jau tev tas nav jāsaka jo tu par laimi esi no cilvēkiem kas ir ar veselīgu uztveri uz dzīvi ![]() This post has been edited by aeonseraph: Jan 23 2008, 20:13 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:15 |