![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
ai kamēr vēl ir brīvs brīdis ielikšu vēl vienu p.s. centīšos šoreiz bez kļūdām...
ReD_FoXy tev ir pilnīga taisnība par to ka ir mākslinieki kas ir DAUDZ labāki par mani, un es to ļoti labi apzinos... tak tāpēc jau VISU laiku saku ka neesmu nekāds ŪBER pro hudožņiks ![]() Da man vēl līdz tam i tālu. Kaut vai pareizi esi pateikusi ka mani darbi ir tādi kā bezpersoniski... un kā vēl daži ir teikuši, pietrūkst dinamikas... Un tas ka es strādāju tur pie kkāda komiksa neko nenozīmē... jau iepriekš esmu teicis ka tas nav projekts ar kuru varētu baigi lepoties, jo tā ir mana pirmā nopietnā pieredze komiksu jomā. Tur ir neskaitāmi daudz kļudu un nepilnību, tik daudz ko varētu uzlabot uhhh nav jēgas uzskaitīt.... karoč man vēl mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. Līdzīgi ka daži no otaku mani ir saukuši par dievu, tā es tā pat daru pie dažiem labiem māksliniekiem Deviantart'ā ![]() ![]() Bet tagad tas ir viens no maniem TOP favourite forumiem. p.s. again ![]() Ja gadījumā nākotnē izdomāšu atgriezties tad sākšu jaunu topiku, kuru jau tagad lūdzu lai admini nepārvieto pie sensejiem, jo sevi par tādu neuzskatu ![]() ai kamēr vēl ir brīvs brīdis ielikšu vēl vienu p.s. centīšos šoreiz bez kļūdām... ReD_FoXy tev ir pilnīga taisnība par to ka ir mākslinieki kas ir DAUDZ labāki par mani, un es to ļoti labi apzinos... tak tāpēc jau VISU laiku saku ka neesmu nekāds ŪBER pro hudožņiks ![]() Da man vēl līdz tam i tālu. Kaut vai pareizi esi pateikusi ka mani darbi ir tādi kā bezpersoniski... un kā vēl daži ir teikuši, pietrūkst dinamikas... Un tas ka es strādāju tur pie kkāda komiksa neko nenozīmē... jau iepriekš esmu teicis ka tas nav projekts ar kuru varētu baigi lepoties, jo tā ir mana pirmā nopietnā pieredze komiksu jomā. Tur ir neskaitāmi daudz kļudu un nepilnību, tik daudz ko varētu uzlabot uhhh nav jēgas uzskaitīt.... karoč man vēl mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties. Līdzīgi ka daži no otaku mani ir saukuši par dievu, tā es tā pat daru pie dažiem labiem māksliniekiem Deviantart'ā ![]() ![]() Bet tagad tas ir viens no maniem TOP favourite forumiem. p.s. again ![]() Ja gadījumā nākotnē izdomāšu atgriezties tad sākšu jaunu topiku, kuru jau tagad lūdzu lai admini nepārvieto pie sensejiem, jo sevi par tādu neuzskatu ![]() p.s. ai bāc man nav lemts uzraxtīt nevienu postu bez kļūdām... i'm cursed ![]() Ha ha Storm, maybe... 22 gados hormonu lēkme... ![]() ![]() p.s. Es esmu IDIOTS... uzspiedu nevis add reply bet vnk reply... nu bāc vai esat redzējuši vēl lielāku IDIOTU? ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:12 |