![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar
![]() -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar ![]() Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Mmm. izklausās pozitīvi. Man patīk tavs noskaņojums šovakar ![]() Ja godīgi es tāds esmu vienmēr kad neesmu pārguris no teiksim 3 negulētām naktīm vai kad neesmu līdz prāta sajukumam nonervozējies, sanervozējies un visādi citādi uz robežas lai iegūtu brīvbiļeti uz sarkandaugavu vai kur īsti bij tā trakomāja ![]() Jā, Sarkandaugavā. Vnk ir gadījies tur būt, par laimi, vismaz pagaidām tikai kā viesim. Bet, visticamak, ja vien nemēģinasi izdarīt pašnavību vai uzbrukt citiem, Tu tur nenonāksi. Dakteris iedos drapes, nobraņīs par neregulāru miega režīmu varbūt vēl mazkustīgu dzīvesveidu un CUl8r. ![]() This post has been edited by Tenma: Jan 24 2008, 13:41 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:20 |