![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atļāvos parediģēt Kikyou postu, lai norādītu, no kurienes topiks atdalīts [Zenofex]
Ā, tā tak labā zīlnieku feja, kas gan būtu domājis, ka tu tādam necilam zemniekam kā man spēj nolasīt nākotni! Kā tu to vari zināt, ka nekad nesasniegšu? Man vēl tikai sešpadsmit, visa dzīve priekšā. Visi profi reiz zīmējuši stikmenus, bet to, protams, neviens nemaz neiedomājas skatoties uz viņu darbiem. |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nu ar tiem draugiem ir tā - eu, eu, mans tas chuvaks patīk, a kāds viņu nodirš, davai sitam to kādu. Shtota, tā draudzība nav, bet tomēr ir, un nē, atkal nav...bet tomēr ir. Nu kautkā, man piemēram, patīk Shatako,(bet es viņu neesmu ne satikusi, ne arī reāli chatojusi ar viņu, tā kā dzīvē nepazīstu) un, ja kāds mudaks, kā piemēram enigmo(kuru es arī nepazīstu), teiks: ''eu, a tu esi stulba''; Tad es teikšu: ''tu no dzīves neko nesaproti, palasi kādu grāmatu'', vai arī ''tu esi stulbs :3'' Nuu, tas ir kautkā tā: Ir cilvēki, kas ir feini, un tie konkrētai cilvēku grupai patīk, un ja kāds to feino cilvēku abižos, tad tie, kam feinais cilvēks patīk, to aizstāvēs. Tad vēl, piemēram Leor - viš neko nespamo, bet tikai smuki zīmē, mēs nevaram neko spriest par viņa personību, bet redzam, ka viņš taisa ko smuku, un tāpēc mēs viņu uzskatam par feinu. un ja kāds teiks, ka leor nerullz, tad dabūs pretsitienu. nu kautkā - ir cilvēki, kas ir feini un tos aizstāv, un cilvēki, kā enigmo, kas nav feini - un tos tad arī, loģiski, neaizstāv. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:21 |