![]() |
![]() |
Puma |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Es kaadu labu laiku atpakalj liku te savus ziimeejumus tad padziivojos pa deviantartu un konstateeju ka ziimeet tomeer ir jauki, tagad uzsaaku 100 ziimeejumu seeriju esmu tikusi liidz 4 ^^ Un ja godiigi paarmekleejos visaadus latvieshu variantus kur vareetu fantasy posteet bet neko labaaku par Otaku neatradu
![]() Tatad abi zveeri ir ljoti seni jeb Ancient creatures Vinji konkreetajaa bildee veido jeb celj meenesi un orgjinaali bilde saucaas Builders no shiis bildes viss arii saakaas... ![]() Sheit tuvaak var apskatiit Igriel (baltais veersis) un Luush (melnais zirgveidiigais) ![]() melnais atvars ir Igriela acs... ![]() Turpinaajums sekos ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Tātad tu esi arī šeit ^__~V forši forši. Kā jau teicu DA, tavi darbi ir tiešām līmenī, baigi labi sanākuši. Ar nepacietību gaidu nākamās ilustrācijas no tevis.
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Tātad tu esi arī šeit ^__~V forši forši. Kā jau teicu DA, tavi darbi ir tiešām līmenī, baigi labi sanākuši. Ar nepacietību gaidu nākamās ilustrācijas no tevis. Es tik vakar te atgriezos un tevi arii atradu ieksh DA caur otaku, jo biji pielicis kautkur savu DA adresi. Palasiiju to jezgu kas te par taviem ziimeejumiem bija, taa kaa ieksh otaku nekur nevareeju atrast tavus darbus, zinjkaariibas dziita veicu nelielu izmekleeshanu un beigaas ieraudziiju tos ieksh DA ![]() -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Es tik vakar te atgriezos un tevi arii atradu ieksh DA caur otaku, jo biji pielicis kautkur savu DA adresi. Palasiiju to jezgu kas te par taviem ziimeejumiem bija, taa kaa ieksh otaku nekur nevareeju atrast tavus darbus, zinjkaariibas dziita veicu nelielu izmekleeshanu un beigaas ieraudziiju tos ieksh DA ![]() Oho, tā laika pirmā reize kad kāds ir veicis tik rūpīgu izmeklēšanu manis deļ ^^ Nu jā sanāca te bik putra, un viss dēļ viena komenta un mana sliktā garastāvokļa ![]() ![]() Es jau tieši gribēju prasīt kapēc neesi izlikusi abus pārējos darbus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 12:01 |